Produse

Produse QuercettiAsta trebuie sa fie!

Punctul nostru forte este multitudinea de jucarii, o varietate de posibilitati de joaca si distractie care au o identitate comuna, bazata pe faptul ca noi stim ca ceea ce conteaza cu adevarat sunt ei: copiii, nevoile lor si dezvoltarea si cresterea lor sanatoasa.

De aceea, pentru noi siguranta conteaza cel mai mult: fabricam toate jucariile noastre in conformitate cu standardele internationale cele mai atent monitorizate si actualizate.

Si durabilitatea este prioritara: proiectam toate jucariile noastre pentru ca acestea sa dureze cat mai mult si, in acelasi timp, sa distreze copiii dumneavoastra.

Antrenant si amuzant: incercam sa gandim asa cum gandesc copiii si ne intrebam in permanenta: „Ce ar face un copil cu jucaria asta?”, dar si „Ce face jucaria asta pentru un copil?”

Educativ: proiectam jucariile pentru ca ele sa fie instrumente de invatare care sa ajute copiii sa isi dezvolte aptitudinile si cunostintele.

Vrem ca jucariile noastre sa fie o extensie a identitatii copilului dumneavoastra, ceva ce ei vor pretui in copilarie si de care nu se vor plictisi prea usor. 

Produse de la 1 pana la 20 din 58 total

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Seteaza directie descendenta