Produse

Produse QuercettiAsta trebuie sa fie!

Punctul nostru forte este multitudinea de jucarii, o varietate de posibilitati de joaca si distractie care au o identitate comuna, bazata pe faptul ca noi stim ca ceea ce conteaza cu adevarat sunt ei: copiii, nevoile lor si dezvoltarea si cresterea lor sanatoasa.

De aceea, pentru noi siguranta conteaza cel mai mult: fabricam toate jucariile noastre in conformitate cu standardele internationale cele mai atent monitorizate si actualizate.

Si durabilitatea este prioritara: proiectam toate jucariile noastre pentru ca acestea sa dureze cat mai mult si, in acelasi timp, sa distreze copiii dumneavoastra.

Antrenant si amuzant: incercam sa gandim asa cum gandesc copiii si ne intrebam in permanenta: „Ce ar face un copil cu jucaria asta?”, dar si „Ce face jucaria asta pentru un copil?”

Educativ: proiectam jucariile pentru ca ele sa fie instrumente de invatare care sa ajute copiii sa isi dezvolte aptitudinile si cunostintele.

Vrem ca jucariile noastre sa fie o extensie a identitatii copilului dumneavoastra, ceva ce ei vor pretui in copilarie si de care nu se vor plictisi prea usor. 

Produse de la 41 pana la 58 din 58 total

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Seteaza directie descendenta