Siguranta & mediul inconjurator

Siguranta & mediul inconjurator

CALITATEA & MEDIUL INCONJURATOR

Garantam tuturor clientilor nostri ca suntem constienti de responsabilitatea pe care o avem, Quercetti fiind una din putinele firme producatoare de jucarii operationale in Italia, iar siguranta este prioritatea noastra.

Verificam cu atentie toate fazele productiei in conformitate cu cele mai inalte standarde pentru a ne asigura ca produsele noastre respecta regulamentele internationale stricte privind siguranta si sunt durabile. 

De asemenea, inainte de transport, toate produsele finite sunt supuse unor teste suplimentare interne, care certifica functionarea si ambalarea corecta.

PRODUSUL & SIGURANTA


Compania Quercetti este decisa sa furnizeze produse sigure, netoxice, utilizand numai materiale certificate. Suntem constienti de responsabilitatea pe care o avem si, astfel, toate produsele noastre sunt testate de laboratoare externe recunoscute, care respecta regulamentele privind siguranta jucariilor EN 71 partea 1, 2, 3, ASTMA si CPSIA. Putem pune la dispozitie evaluari de siguranta pentru toate produsele noastre.

Utilizam numai hartie certificata FSC, fabricata din celuloza pura ECF (fara clor) si fibre reciclate: pentru un impact redus asupra mediului, cernelurile utilizate in procesul de tiparire off-set sunt pe baza de uleiuri vegetale; nu folosim alcool izopropilic.

MEDIUL INCONJURATOR & LOCUL DE MUNCA

Angajatii nostri lucreaza intr-un mediu sigur si sanatos, care respecta politicile privind conditiile ergonomice pentru locul de munca, precum si legislatia nationala privind siguranta.

RECICLAREA & MEDIUL INCONJURATOR

Procesul nostru de productie a fost conceput pentru a reduce toate pierderile de energie sau materiale. Sustinem reciclarea si refolosim materialele in conditii de siguranta. Ne straduim intotdeauna ca procesul de productie sa respecte mediul inconjurator.

RAPORT DE CALITATE

Pentru a citi sau a descarca raportul de calitate al unui produs, selectati tipul de test, apoi introduceti numarul de referinta sau numele produsului.