Misiune

Misiune - QuercettiREGULILE JOCULUI

Fabricam jucarii pentru copiii din intreaga lume de peste 60 de ani si incercam sa le producem cat mai bine, deoarece credem ca primii ani din viata unui copil sunt esentiali pentru a pune bazele insusirii de cunostinte – aptitudini si competente pe care acesta si le va dezvolta pe parcursul vietii. Joaca are o valoare fundamentala in dezvoltarea copilului in primii ani de viata.

De aceea noi incepem intotdeauna prin a invata de la copii. Suntem fascinati de modul in care copiii se raporteaza la lume, de modul in care ei percep timpul si spatiul si cum interactioneaza cu obiectele din jur, avand capacitatea de a le transforma in instrumente de invatare sau de a le vedea cu ajutorul imaginatiei lor.

Recunoastem faptul ca jocurile copiilor pot fi adeseori o provocare. Ne place sa infruntam stereotipurile, inventand jucarii care stimuleaza creativitatea si nu ne este teama sa incercam sa gasim conexiuni noi, fara precedent, intre forma si functie.

Stim, de asemenea, ca o jucarie bine proiectata si fabricata cu atentie va fi sigura si usor de manevrat pentru copiii de toate varstele; ei o vor considera o extensie a lor si vor dori sa o pastreze.

Asta este ceea ce dorim sa obtinem. Vrem sa ne identificam cu spontaneitatea copiilor care sunt liberi sa se joace.

REGULILE DE COMUNICARE

Compania noastra considera ca utilizarea reclamelor care au ca tinta copiii cu varsta sub 12 ani este o imprudenta si nu este corecta din punct de vedere etic. Credem acest lucru deoarece suntem de parere ca publicul nostru, copiii, nu trebuie expus la operatiuni de marketing care pot induce consumul iresponsabil. Suedia a adoptat deja restrictii clare in legislatie in aceasta privinta, iar in acest sens ne place sa ne consideram mai mult suedezi decat italieni.