Termeni si conditii

Comenzi

Comandarea produselor se face prin apasarea butonului Adauga in cos, aflat in dreptul fiecarui produs. Dupa adaugarea tuturor produselor dorite, intreaga comanda va putea fi vizualizata si modificata in sectiunea COSUL MEU. In momentul validarii comenzii, vi se va cere sa introduceti numele de utilizator si parola de acces. In cazul in care nu sunteti deja utilizator inregistrat, apasati "cont nou" si parcurgeti etapele de inregistrare. Dupa validarea comenzii, in cel mai scurt timp, operatorii de la Call Center va vor contacta telefonic pentru confirmarea comenzii.

Pentru a comanda telefonic este de ajuns sa contactati Call Center, la numarul de telefon unde echipa noastra va sta la dispozitie cu toate informatiile necesare :

RDS: 031.402.58.76

Telekom: 0771.561.035

sau prin email la: sales@erfi.ro

Valoarea minima a comenzii este de 50 lei. Livrarile se pot face pana la ora 20:00 de luni pana vineri la domiciliul clientului.

Modalitati de plata

Plata la livrare: O modalitate de plata este cea prin ramburs la primirea coletului. In momentul in care curierul va livreaza marfa comandata veti preda acestuia suma corespunzatoare comenzii. Valoarea rambursului va fi aceea comunicata dumneavoastra in momentul plasarii comenzii si va fi trecuta si pe factura ce insoteste marfa (la momentul primirii acesteia sau ulterior prin e-mail).

Plata online cu cardul: Plata online cu cardul este realizata folosind serviciile Bancii Transilvania si RomCard, cel mai mare procesator de carduri din Romania. Astfel asiguram cel mai inalt grad de siguranta si confidentialitate a datelor dumneavoastra.Cardurile acceptate in sistemul nostru sunt: Visa, MasterCard, Maestro, JCB, Diners Club.

Plata in rate: Detinatorii cardurilor de credit Mastercard Forte, Mastercard Forte – Divizia pentru Medici, Visa Gold, Visa Gold BT - Rotary si Visa Platinum emise de Banca Transilvania pot opta pentru plata in 3 rate fara dobanda conform programului „ Star BT”

Transport & Livrare
Livrarea se face dupa ce toate produsele comandate si rezervate la furnizori au intrat in stocul nostru.
Produsele comandate se pot ridica direct de la Showroom-ul ErFi din Splaiul Unirii nr. 49, Sector 3, Bucuresti, din Magazinul ErFi Sun Plaza sau pot fi livrate de echipa  ErFi Kids.
Livrarea in Bucuresti este gratuita pentru comenzile a caror valoare depaseste 150 lei. Pentru comenzile mai mici de 150 lei se percepe o taxa de transport de 20 lei. Programul de livrari in Bucuresti este: Luni - Vineri intre orele 09:00 - 17:00.
Pentru clientii din tara, livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid Fancourier sau Urgent Curier in termen de 24/48 ore de la confirmarea telefonica a comenzii. Pentru comenzile mai mici de 200 lei se percepe o taxa de transport de 20 lei. Pentru comenzile a caror valoare depaseste 200 lei, livrarea este gratuita. Programul de livrari prin firma de curierat Fancourier sau Urgent Curier este: Luni - Vineri intre orele 10:00 - 16:00

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

In cazul expeditiilor in afara retelei Fan Courier Express se precepe o taxa suplimentara ce se va comunica in momentul stabilirii adresei de destinatie.

Costul asigurarii coletului este de 1% din valoarea totala. Asigurarea coletului este optionala si se face doar la solicitarea clientului.

Confidentialitatea Datelor
Redactat in conformitate cu cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. ErFi Kids S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este informarea clinetilor sai in privinta disponibilitatii pe stoc a produselor de inters, comunicarea promotiilor si concursurilor organizate pentru clinetii nostri. ErFi Kids garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre  ErFi Kids pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Furnizarea datelor personale catre  ErFi Kids nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

Doresti sa primesti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite ErFi.ro? Daca Da, te rugam sa introduci adresa ta de e-mail la rubrica: Newsletter Inscrie-te! (vezi casuta din meniul lateral stanga al magazinului nostru virtual.)

Returnarea & Inlocuirea produselor
Garantarea calitatii si conformitatii serviciilor oferite de ErFi Kids, acordarea garantiilor si returnarea produselor se realizeaza in conformitatea cu legislatia specifica in domeniu, respectiv: Comert electronic si Contracte la distanta, asa cum se precizeaza pe site-ul oficial al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor in Romania  - http://www.anpc.gov.ro/
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie la urmatoarele numere de telefon: 031.402.58.76 sau adresa de email: sales@erfi.ro de luni pana vineri, intre orele 10:00-17:00.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile calendaristice conform noua "Ordonanța de Urgentă 34/2014 privind drepturile consumatorilor" se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Produsul poate fi returnat numai daca este in aceleasi conditii in care a fost primit, nu este deteriorat si nu prezinta semne de uzura(in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit)

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e. 

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 15 zile de la receptionarea returului.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site.

Cautarea in site
Daca stiti deja ce produs doriti sau in ce categorie se incadreaza produsul dorit, apelati la motorul de cautare din partea dreapta - sus a site-ului. Completati campul cu numele produsului si apasati butonul cauta. Va fi afisata lista completa continand toate produsele ce corespund cuvantului de cautare introdus
Actualizati Datele Contului
Daca doriti sa va schimbati parola sau sa va actualizati adresa de livrare si cea de facturare trebuie sa intrati în cont folosind parola curenta, apoi, în sectiunea "Informatii cont" accesand acest link puteti modifica parola si datele de inregistrare ale contului dvs.